RECORREGUT 3 KM

RECORREGUT 5 KM

Oberta a la participació de totes les edats, amb una cursa de 5km i caminada popular de  3km .
Recorregut urbà pels carrers de Balaguer, amb sortida al carrer Pere III i arribada pel pont Nou davant estàtua Gaspar de Portolà. La sortida serà a partir de les 10 h i l’activitat es donarà com a tancada a una hora d’haver començat.

INSCRIPCIONS

El preu d’inscripció per poder-hi participar serà de 10 euros i dóna dret a disposar d’una samarreta i un pitrall numerat i a un sorteig de regals vinculat amb el número d’aquest.
Els participants podran formalitzar les inscripcions de manera presencial al Casal Lapallavacara (Horari de dilluns a dissabte de 9 a 15h i de 16 a 21h), a la Piscina Coberta (regidoria d’esports) i online a través de la plataforma d’inscripció habilitada a la web https://firadelssomnis.cat/
L’organització habilitarà una carpa el mateix dia de la cursa per adquirir la samarreta i pitrall dues hores abans de la cursa per a tots aquells participants fora de Balaguer.

DONAR-SE D’ALTA AL CRONOMETRATGE dels 5KM

Ja tens el teu dorsal?? Ja tens la teva samarreta?? Vols que prenguem registre oficinal del teu temps?? Dons clica el següent enllaç i dona’t d’alta en menys d’un minut; la teva participació a la cursa solidària més gran de les terres de Ponent quedarà registrada per sempre.

Inscripcions

Propera Edició: 5 de maig de 2024

La VII Fira dels somnis de 2023 va aconseguir recaptar més de 25.000 euros per a la investigació i la lluita contra el càncer infantil. Gràcies de tot cor a tots i totes els/les que ho vàreu fer possible!

Però el càncer infantil no s’atura i és per això que el proper 5 de maig del 2024 hi tornem!

Torna la VIII FIRA DELS SOMNIS CONTRA EL CÀNCER INFANITIL a Balaguer que sota el lema “investigació avui, salut per demà” destinarà tota la recaptació al grup d’investigació i recerca del càncer infantil del VHIR de l’hospital de la Vall d’Hebron.

Paral•lelament els nostres esforços continuaran amb l’objectiu de sensibilitzar la població en general i concretament a tots els escolars, de la realitat del càncer infantil i del principi de solidaritat envers els afectats i les seves famílies.

Us esperem a Balaguer el proper diumenge 5 de maig per tal de que la VIII Fira dels Somnis segueixi sent un referent de solidaritat al nostre país amb la VIII Cursa i caminada dels Somnis, la més gran de les terres de Lleida i amb exhibicions sobre el món del motor, gegants i capgrossos, batucades, dansa, música en directe, màgia, teatre i un munt de sorpreses més t’estaran esperant.

No deixis que t’ho expliquin i participa.

AJUDA’NS A FER-LA BEN GROSSA UNA ALTRA VEGADA! LA CAUSA S’HO VAL!

Més informació:

www.firadelssomnis.cat · info@firadelssomnis.cat · Tel: 973 451 555 · @firadelssomnis

Col·labora com empresa!
Col·labora com a particular!
Fer un donatiu!

Presentació dia 15 de febrer 2024

Més informació sobre la presentació