RECORREGUT

Oberta a la participació de totes les edats, amb una cursa i caminada popular de  5 km .

Recorregut urbà pels carrers de Balaguer, amb sortida al carrer Pere III i arribada pel pont Nou davant estàtua Gaspar de Portolà. La sortida serà partir de les 10 h i l’activitat es donarà com a tancada a una hora d’haver començat.

INSCRIPCIONS

El preu d’inscripció per poder-hi participar serà de 10€ i dóna dret a disposar d’una samarreta i un pitrall numerat amb el corresponent xip de control i a un sorteig de regals vinculat amb el número d’aquest.

Els participants únicament podran formalitzar les inscripcions de manera presencial al Casal Lapallavacara.

Horari de dilluns a dissabte de 9 a 15h i de 16 a 21h.

L’organització habilitarà una carpa el mateix dia de la cursa per adquirir la samarreta i pitrall des d’una hora abans de la cursa per a tots aquells participants fora de Balaguer.

Propera Edició: 7 de maig de 2023

L’any 2016 neix a Balaguer una festa amb l’únic objectiu de lluitar contra el càncer infantil i juvenil.

Durant aquests anys la recaptació assolida s’entregava a AFANOC i al VHIR de la Vall d’Hebron.
Enguany la Comissió Organitzadora ha decidit apostar per la investigació. És per això que la festa contra el càncer infantil del proper 7 de maig de 2023 passarà a anomenar-se FIRA DELS SOMNIS CONTRA EL CÀNCER INFANTIL i sota el lema “investigació avui, salut per demà” destinarà tota la recaptació a la investigació de dianes terapèutiques contra aquesta malaltia que durà a terme el Grup d’investigació traslacional en càncer en la infància i l’adolescència del VHIR de la Vall d’Hebron.

Col·labora com empresa!
Col·labora com a particular!
VEURE