La Fira dels somnis agrupa un seguit d’espais agrupats en 18 àmbits de temàtiques variades adreçats principalment als infants, adolescents i públic en general. Aquest gran espai lúdic i educatiu amb un gran nombre d’activitats, demostracions, exhibicions, exposicions… es distribueix al llarg del Parc de la Transsegre i l’avinguda dels Països Catalans. Un nombrós grup de persones ofereix el seu temps i talent als infants i joves perquè puguin gaudir de les activitats que els proposen on hi destaca la col·laboració de molts monitors i voluntaris i la implicació d’entitats, associacions i col·lectius que la fan possible.
Els infants que hi participen, conjuntament amb les seves famílies, donen el millor exemple de civisme, solidaritat i implicació envers a la causa a la que va destinada, la sensibilització i el suport al càncer infantil i juvenil. El conjunt dels espais es troba estructurat així:

Dins del marc de la Fira hi ha l’espai del Bosc dels Somnis on s’hi poden trobar, a més de tallers i demostracions, les diferents manifestacions plàstiques fetes per l’alumnat dels centres educatius d’una trentena de localitats, així com del projecte intergeneracional: Somiem junts, petis i grans, fet amb els avis i àvies de les residències geriàtriques de la comarca que s’interrelacionen amb els nens i nenes dels respectius pobles.

COM COL·LABORAR?

TIPUS DE VOLUNTARIAT:

  • VOLUNTARIAT DE SUPORT A LA FIRA DELS SOMNIS
  • VOLUNTARIAT DE SUPORT ORGANITZATIU

Totes les activitats s’organitzaran gràcies a la implicació de les entitats, clubs, associacions, col·lectius i voluntariat.

FORMULARI D’IMPLICACIÓ