VI FIRA DELS SOMNIS

Una fira amb nombroses activitats on es dona tot i no es ven res. És un espai lúdic i educatiu on un nombrós grup de persones (monitors) ofereix el seu temps i talent als infants i joves perquè puguin gaudir de les activitats que els proposen.

Des de la Comissió volem agrair la col·laboració a tots els municipis, a les escoles i AMPES, a les institucions, associacions i col·lectius que amb els seus monitors i voluntaris la fan possible, així com a les famílies que amb la seva participació donen exemple de civisme i de solidaritat envers el que reben.

RELACIÓ D’ESPAIS I TALLERS DE LA VI FIRA DELS SOMNIS
(A concretar tallers edició 2023)

COM COL·LABORAR?

TIPUS DE VOLUNTARIAT:

 • VOLUNTARIAT DE SUPORT A LA FIRA DELS SOMNIS
 • VOLUNTARIAT DE SUPORT ORGANITZATIU

Totes les activitats s’organitzaran gràcies a la implicació de les entitats, clubs, associacions, col·lectius i voluntariat.

FORMULARI D’IMPLICACIÓ

  Propera Edició: 7 de maig de 2023

  L’any 2016 neix a Balaguer una festa amb l’únic objectiu de lluitar contra el càncer infantil i juvenil.

  Durant aquests anys la recaptació assolida s’entregava a AFANOC i al VHIR de la Vall d’Hebron.
  Enguany la Comissió Organitzadora ha decidit apostar per la investigació. És per això que la festa contra el càncer infantil del proper 7 de maig de 2023 passarà a anomenar-se FIRA DELS SOMNIS CONTRA EL CÀNCER INFANTIL i sota el lema “investigació avui, salut per demà” destinarà tota la recaptació a la investigació de dianes terapèutiques contra aquesta malaltia que durà a terme el Grup d’investigació traslacional en càncer en la infància i l’adolescència del VHIR de la Vall d’Hebron.

  Col·labora com empresa!
  Col·labora com a particular!
  Fer un donatiu!
  veure