VI FIRA DELS SOMNIS

Una fira amb nombroses activitats on es dona tot i no es ven res. És un espai lúdic i educatiu on un nombrós grup de persones (monitors) ofereix el seu temps i talent als infants i joves perquè puguin gaudir de les activitats que els proposen.

Des de la Comissió volem agrair la col·laboració a tots els municipis, a les escoles i AMPES, a les institucions, associacions i col·lectius que amb els seus monitors i voluntaris la fan possible, així com a les famílies que amb la seva participació donen exemple de civisme i de solidaritat envers el que reben.

RELACIÓ D’ESPAIS I TALLERS DE LA VI FIRA DELS SOMNIS
(A concretar tallers edició 2023)

COM COL·LABORAR?

TIPUS DE VOLUNTARIAT:

 • VOLUNTARIAT DE SUPORT A LA FIRA DELS SOMNIS
 • VOLUNTARIAT DE SUPORT ORGANITZATIU

Totes les activitats s’organitzaran gràcies a la implicació de les entitats, clubs, associacions, col·lectius i voluntariat.

FORMULARI D’IMPLICACIÓ

  Propera Edició: 5 de maig de 2024

  La VII Fira dels somnis de 2023 va aconseguir recaptar més de 25.000 euros per a la investigació i la lluita contra el càncer infantil. Gràcies de tot cor a tots i totes els/les que ho vàreu fer possible!

  Però el càncer infantil no s’atura i és per això que el proper 5 de maig del 2024 hi tornem!

  Torna la VIII FIRA DELS SOMNIS CONTRA EL CÀNCER INFANITIL a Balaguer que sota el lema “investigació avui, salut per demà” destinarà tota la recaptació al grup d’investigació i recerca del càncer infantil del VHIR de l’hospital de la Vall d’Hebron.

  Paral•lelament els nostres esforços continuaran amb l’objectiu de sensibilitzar la població en general i concretament a tots els escolars, de la realitat del càncer infantil i del principi de solidaritat envers els afectats i les seves famílies.

  Us esperem a Balaguer el proper diumenge 5 de maig per tal de que la VIII Fira dels Somnis segueixi sent un referent de solidaritat al nostre país amb la VIII Cursa i caminada dels Somnis, la més gran de les terres de Lleida i amb exhibicions sobre el món del motor, gegants i capgrossos, batucades, dansa, música en directe, màgia, teatre i un munt de sorpreses més t’estaran esperant.

  No deixis que t’ho expliquin i participa.

  AJUDA’NS A FER-LA BEN GROSSA UNA ALTRA VEGADA! LA CAUSA S’HO VAL!

  Més informació:

  www.firadelssomnis.cat · info@firadelssomnis.cat · Tel: 973 451 555 · @firadelssomnis

  Col·labora com empresa!
  Col·labora com a particular!
  Fer un donatiu!

  Presentació dia 15 de febrer 2024

  Més informació sobre la presentació