Barana 2023: SÓC UNA EMPRESA, COM PUC COL•LABORAR?

Les empreses, entitats o particulars que vulguin col•laborar econòmicament o amb detalls en aquesta causa ens poden fer arribar la seva proposta de col•laboració incorporant el logotip per tal que sigui present en tots els espais i publicacions de difusió de la VII Fira dels Somnis Balaguer 2023.

Des de la comissió organitzadora oferim la possibilitat que qualsevol empresa que subvencioni una quantitat de 300 € o superior, disposarà d’una pancarta de 2 metres x 1 metre que editarem des de l’organització i que s’ubicarà a les baranes del pont Nou una setmana abans del dia 7 de maig.

Les empreses que ja van col•laborar l’any passat, tan sols cal que realitzin un donatiu 200 € o superior.

Cal que ingresseu el donatiu a:

ASSOCIACIÓ BALAGUER CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

ES73 2100 0012 2502 0115 6717
LA CAIXA

Referència ingrés:     Donació Barana dels Somnis

Al mateix temps us recordem la possibilitat de desgravar a Hisenda les donacions que ens puguin fer d’acord amb la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives.

Per tal de poder identificar les donacions rebudes i poder confeccionar el corresponent certificat de donació, necessitem  que ens envieu el justificant de l’ingrés (info@firadelssomnis.cat) i saber les dades fiscals dels donants ( nom fiscal, adreça fiscal, Nif, persona de contacte).

Veure el pdf informatiu 2023

Barana de Posa’t la Gorra 2021

Propera Edició: 5 de maig de 2024

La VII Fira dels somnis de 2023 va aconseguir recaptar més de 25.000 euros per a la investigació i la lluita contra el càncer infantil. Gràcies de tot cor a tots i totes els/les que ho vàreu fer possible!

Però el càncer infantil no s’atura i és per això que el proper 5 de maig del 2024 hi tornem!

Torna la VIII FIRA DELS SOMNIS CONTRA EL CÀNCER INFANITIL a Balaguer que sota el lema “investigació avui, salut per demà” destinarà tota la recaptació al grup d’investigació i recerca del càncer infantil del VHIR de l’hospital de la Vall d’Hebron.

Paral•lelament els nostres esforços continuaran amb l’objectiu de sensibilitzar la població en general i concretament a tots els escolars, de la realitat del càncer infantil i del principi de solidaritat envers els afectats i les seves famílies.

Us esperem a Balaguer el proper diumenge 5 de maig per tal de que la VIII Fira dels Somnis segueixi sent un referent de solidaritat al nostre país amb la VIII Cursa i caminada dels Somnis, la més gran de les terres de Lleida i amb exhibicions sobre el món del motor, gegants i capgrossos, batucades, dansa, música en directe, màgia, teatre i un munt de sorpreses més t’estaran esperant.

No deixis que t’ho expliquin i participa.

AJUDA’NS A FER-LA BEN GROSSA UNA ALTRA VEGADA! LA CAUSA S’HO VAL!

Més informació:

www.firadelssomnis.cat · info@firadelssomnis.cat · Tel: 973 451 555 · @firadelssomnis

Col·labora com empresa!
Col·labora com a particular!
Fer un donatiu!
veure