Barana de Posa’t la Gorra 2021

SÓC UNA EMPRESA, COM PUC COL•LABORAR?

Les empreses, entitats o particulars que vulguin col•laborar econòmicament o amb detalls en aquesta causa ens poden fer arribar la seva proposta de col•laboració incorporant el logotip per tal que sigui present en tots els espais i publicacions de difusió de Posa’t la gorra, Balaguer 2021. Des de la comissió organitzadora oferim la possibilitat que qualsevol empresa que subvencioni una quantitat superior als 300 € disposarà d’una pancarta de 2 metres x 1 metre que editarem des de l’organització i que s’ubicarà a les baranes del pont Nou una setmana abans del dia 10.

Les empreses que ja van col•laborar l’any passat, tan sols cal que realitzin un donatiu mínim de 25 €.

Al mateix temps us recordem la possibilitat de desgravar a Hisenda les donacions que ens puguin fer d’acord amb la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives.

Descarrega't el pdf informatiu 2021

Propera Edició: 7 de maig de 2023

L’any 2016 neix a Balaguer una festa amb l’únic objectiu de lluitar contra el càncer infantil i juvenil.

Durant aquests anys la recaptació assolida s’entregava a AFANOC i al VHIR de la Vall d’Hebron.
Enguany la Comissió Organitzadora ha decidit apostar per la investigació. És per això que la festa contra el càncer infantil del proper 7 de maig de 2023 passarà a anomenar-se FIRA DELS SOMNIS CONTRA EL CÀNCER INFANTIL i sota el lema “investigació avui, salut per demà” destinarà tota la recaptació a la investigació de dianes terapèutiques contra aquesta malaltia que durà a terme el Grup d’investigació traslacional en càncer en la infància i l’adolescència del VHIR de la Vall d’Hebron.

Col·labora com empresa!
Col·labora com a particular!
VEURE