SÓC UNA EMPRESA, COM PUC COL•LABORAR?

Benvolgut/da,

Un any més es posa en marxa la Fira dels Somnis a Balaguer (abans Posa’t la gorra a Balaguer), un acte solidari i multitudinari que des del 2016 implica milers de persones aplegades per una mateixa causa: lluitar contra el càncer infantil. Aquest és el segon any que s’organitza en aquest format on la totalitat de la recaptació es destinarà a la Unitat d’oncologia infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

En aquest Diada es durà a terme la Cursa solidària dels Somnis, la més gran de les Terres de Lleida (va arribar a més de 5.000 inscripcions abans de la pandèmia) i la Fira dels Somnis amb tallers, activitats, demostracions i exhibicions (al voltant de 100 propostes) en un horari reduït i estructurats per àmbits temàtics al voltant del Parc de la Transsegre. Vol ser una Fira única, on es dóna tot i no es ven res.

Aquest any 2024 ens agradaria poder comptar amb el vostre suport amb una primera opció de col·la-boració esponsoritzant amb el logotip de la vostra empresa les 3.500 samarretes de la cursa solidària més gran de les Terres de Lleida amb un donatiu de 500 euros o superior que us aportarà:

1. La impressió del logotip de la vostra empresa a més de 3.500 samarretes

2. Tenir penjada una pancarta comercial de 2x1m a la barana al pont del riu Segre al llarg de 15 dies

3. Ser presents en tots els espais publicitaris de la Fira dels somnis 2024

4. La desgravació a Hisenda el vostre donatiu

Per motius logístics caldria rebre la conformitat d’aquesta primera opció abans del 5 de febrer.

Una segona opció de col·laboració seria disposar d’una pancarta de 2 x 1 m ubicada a les baranes del pont, uns dies abans de la FIRA DE BALAGUER fins després de la FIRA DELS SOMNIS, amb un donatiu de 200 €, si la disposeu d’altres anys i de 300 € (caldrà fer-la nova) si participeu per primera vegada.

Us agraïm la vostra predisposició en poder-nos ajudar a fer més gran aquesta diada en pro dels nens, nenes i adolescents amb càncer infantil i juvenil. Per a més informació us podeu adreçar a la Comissió Organitzadora al correu info@firadelssomnis.cat o al telèfon 649 059 992 (Albert Camps).

Al mateix temps us recordem la possibilitat de desgravar a Hisenda les donacions que ens puguin fer d’acord amb la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives.

Pdf informatiu General
Pdf informatiu de samarretes
Pdf informatiu Barana

Patrocini Samarretes

Propera Edició: 5 de maig de 2024

La VII Fira dels somnis de 2023 va aconseguir recaptar més de 25.000 euros per a la investigació i la lluita contra el càncer infantil. Gràcies de tot cor a tots i totes els/les que ho vàreu fer possible!

Però el càncer infantil no s’atura i és per això que el proper 5 de maig del 2024 hi tornem!

Torna la VIII FIRA DELS SOMNIS CONTRA EL CÀNCER INFANTIL a Balaguer que sota el lema “investigació avui, salut per demà” destinarà tota la recaptació al grup d’investigació i recerca del càncer infantil del VHIR de l’hospital de la Vall d’Hebron.

Paral•lelament els nostres esforços continuaran amb l’objectiu de sensibilitzar la població en general i concretament a tots els escolars, de la realitat del càncer infantil i del principi de solidaritat envers els afectats i les seves famílies.

Us esperem a Balaguer el proper diumenge 5 de maig per tal de que la VIII Fira dels Somnis segueixi sent un referent de solidaritat al nostre país amb la VIII Cursa i caminada dels Somnis, la més gran de les terres de Lleida i amb exhibicions sobre el món del motor, gegants i capgrossos, batucades, dansa, música en directe, màgia, teatre i un munt de sorpreses més t’estaran esperant.

No deixis que t’ho expliquin i participa.

AJUDA’NS A FER-LA BEN GROSSA UNA ALTRA VEGADA! LA CAUSA S’HO VAL!

Més informació:

www.firadelssomnis.cat · info@firadelssomnis.cat · Tel: 973 451 555 · @firadelssomnis

Col·labora com empresa!
Col·labora com a particular!
Fer un donatiu!